Dubai Eye med Burj Al Arab

De 5 bedste hoteller i Dubai

Dubai har nogle af verdens mest luksuriøse hoteller. Her finder du restauranter højt oppe eller under vandet, utallige tennisbaner, golfbaner og endda helikopterlandingspladser. Vi har samlet en liste over nogle af de mest populære hoteller som helt klart er et besøg værd. Om du booker en overnatning eller afternoon tea er helt op til dig.


Burj Al Arab

Dette globale ikon for luksus er et varemærke for moderne innovativ arkitektur og er, med sin højde på 321 meter, et imponerende syn. Burj Al Arab tager begrebet luksus til et helt nyt niveau med infinty pools, menneskeskabte strande, exceptionel service og en placering på sin helt egen ø. Nyd en drink på Sky View Bar, med en beliggenhed 200 meter over havets overflade, eller køl dig selv af i det forfriskende vand på den private strand. Hvis du ikke skal køres til resortet i Rolls-Royce, så bliv fløjet dertil med stil i helikopter og gør din entré på hotellets egen landingsplads. Her finder du kun det bedste af det bedste fra det franske køkken og panoramaudsigt ud over Dubai og Den Persiske Golf. Et luksusophold i komplet topklasse.

Burj Al Arab fra toppen med udsigt
Panoramabillede af Atlantis The Palm

Atlantis The Palm

Et førsteklasses luksushotel med den bedste placering længst ude på palmeøen. Med omgivelser af 1,4 km kridhvide privatstrande, danner denne eksklusive bygning rammerne for det enorme akvarie The Lost Chambers Aquarium. Forkæl dig selv med et stort udvalg af restauranter, spaområder, shopping muligheder og 2 kæmpe pools. Priser er blevet vundet af flere af disse barer og restauranter ledt af kendte stjernekokke. Benyt det tilhørende dykkercenter eller tag en tur på tennisbanerne. Muligheder er mange, og her er miljø, service og kvalitet i absolut top.

Jumeirah Zabeel Saray

Inspireret af kejserpaladser fra den ottomanske æra og med havudsigt fra privat balkon, lever man som royale under et ophold på Jumeirah Zabeel Saray. Med en eksklusiv placering på spidsen af en af palmeøens blade, er der garanteret en oplevelse af overdådighed fra øverste hylde. Det luksuriøse hotel er præget af en 59 meter lang pool, fantastisk strandudsigt og 10 forskellige restauranter, der byder på kulinariske oplevelser fra hele verden. Udover den ottomanske inspiration har hotellets Talise Ottoman Spa, tre år i træk, vundet titlen som De Forenede Arabiske Emiraters bedste spa resort. På Jumeirah Zabeel Saray er der, kort sagt, alle muligheder for luksuriøs afslapning og nydelse i verdensklasse.

Jumeirah Zabeel Saray med pool
Pool og hotelbygninger Grand Hyatt Dubai

Grand Hyatt Dubai

I distriktet Bur Dubai, med beliggenhed tæt på det famøse markeder i souk-district, finder du det populære og luksuriøse hotel, Grand Hyatt Dubai. Et resort med en masse muligheder, især hvis du regner med at nyde dit ophold på selve hotellet, for her tager ekstravagancen og komforten dig under sine vinger i fornemmeste stil. Du finder et udvalg mellem hele 13 restauranter i topklasse med stjernekokke fra alle verdens hjørner. Slap af med en drink i hånden ved en af de 4 store pools eller udnyt det prisbelønnet spa- og fitness område, Ahasees Spa & Club. Forkæl dig selv på dette klassehotel af pragt og kreative omgivelser.

Habtoor Grand Resort

Omgivet af palmer, beliggenhed ned til Jumeirah Beach og en ekstraordinær udsigt over den berømte The Palm, tilbyder dette resort et væld af muligheder. Habtoor Grand Resort rummer ikke bare en infinity-pool, 2 kæmpe pools og et stort udvalg af aktiviteter, men også gourmetrestauranter, barer og spaområder med behandlinger af krop og sjæl. Få massage og gå i dampbad eller nyd udsigten over Den Persiske Golf og Ain Dubai i den dobbelt prisbelønnet club lounge. Med kun et stenkast væk fra de største seværdigheder og stormagasiner i Dubai, så har du alt, hvad der kan ønskes inden for rækkevidde på Habtoor Grand Resort.

Habtoor Grand Resort og strand

Kunne du tænke dig at bo på en eller flere af overstående hoteller? 

Klik her for at komme til hoteloversigten. 

Find mere inspiration til din rejse

TOP 10 AKTIVITETER

TOP 5 SEVÆRDIGHEDER

GODT AT VIDE INDEN DIN REJSE

Få hjælp af en rejsekonsulent

Fortæl os om jeres ønsker og få hjælp fra en professionel rejsekonsulent.Angiv så vidt muligt gerne datoer, antal personer og ønsker, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.