Godt at vide

Vi har samlet de spørgsmål vi ofte ser, så det er lettere for dig at finde svar på dine spørgsmål hurtigt. Hvis du har brug for hjælp ellers, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Bar med sofa og stole i Dubai

De Forenede Arabiske Emirater har en del regler, når det kommer til alkoholservering, derfor er de fleste barer og natklubber tilknyttet til hoteller, som er tre-stjernet som minimum. Det betyder dog ikke, at du ikke kan gå ud og more dig. På listen her vil du finde 10 populære steder at gå i byen i Dubai.

krydderier på marked i dubai

Om du søger nye smykker, ting til krydderihylden, begge dele eller bare gode oplevelser, så de lokale souks i Dubai svaret på din søgen. Der findes mange lokale markeder i Dubai, som har alt, hvad du kan komme i tanke om. Her får du listen med de 5 mest spændende markeder i Dubai.

strand med bygninger

Når du trænger til en god omgang afslapning og solbadning, så er stranden selvfølgelig det oplagte valg. Dubai vader i masser af lækre strande, og her får du de 5 lækreste strande, vi anbefaler.

Fly over Palm Jumeirah

Når du rejser til et nyt land eller en ny by, er det godt at have sat sig ind i de generelle retningslinjer, samt om der er noget du skal være opmærksom på. Vi har samlet den information, som kan være vigtig at vide på forhånd.

Restaurant på Burj Al Arab

Når du rejser ind i et andet land, bliver du underlagt dets regler og lovgivning. I De Forenede Arabiske Emirater er du dermed underlagt islamiske regler, som de følger meget strikt, da landet er et meget konservativt muslimsk land. Vi giver dig her praktisk information om De Forenende Arabiske Emirater og klæder dig ordentligt på til din rejse.

Metrostation i Dubai

At finde vej og navigere rundt i Dubai kan være en udfordring, alt fra lufthavn til metro, bus og taxi. Her får du en samlet oversigt med tips til at komme rundt på den letteste måde.

Restaurant på Burj Al Arab

Skal du opleve kulturen og levemåden i Dubai, er en af de bedste måder igennem mad. Dubai byder på restauranter i alle prisklasser med mad fra hele verden. Der er noget for enhver smag, og her får du 10 af de lækreste restauranter.

Nøgleordene for Dubai er luksus, overdådigt og eksklusivt, men det betyder nødvendigvis ikke, at det skal blive en økonomisk udfordring at opleve og rejse rundt i byen. Her har du en samlet guide til budgetvenlige oplevelser i Dubai, hvor du kan opleve alle de populære seværdigheder uden at få røde tal på kontoen.

Dubai Eye med Burj Al Arab

Dubai har nogle af verdens mest luksuriøse hoteller. Her finder du restauranter højt oppe eller under vandet, utallige tennisbaner, golfbaner og endda helikopterlandingspladser. Vi har samlet en liste over nogle af de mest populære hoteller som helt klart er et besøg værd. Om du booker en overnatning eller afternoon tea er helt op til dig.

Få hjælp af en rejsekonsulent

Fortæl os om jeres ønsker og få hjælp fra en professionel rejsekonsulent.Angiv så vidt muligt gerne datoer, antal personer og ønsker, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.