krydderier på marked i dubai

Top 5 spændende lokalmarkeder i Dubai

Om du søger nye smykker, ting til krydderihylden, begge dele eller bare gode oplevelser, så de lokale souks i Dubai svaret på din søgen. Der findes mange lokale markeder i Dubai, som har alt, hvad du kan komme i tanke om. Her får du listen med de 5 mest spændende markeder i Dubai.


 

Smykkemarked i Dubai Mall

I et af De Forenede Arabiske Emiraters største shopping center, The Dubai Mall, støder du på mere end 40 forskellige smykkeforretninger i centerets eget arabiske smykkemarked. Her finder du moderne smykker, smedet af værdifulde metaller, som guld, sølv og platin, udsmykket med enestående ædelsten. Mød de lokale smykkemagere og få et indblik i deres kulturarv og passion omkring den kunst, de udfører. Bliv betaget af de utroligt kompliceret og fantastiske designs, som bliver kreeret på dette fascinerende marked. Få skabt det helt ekstraordinære smykke til dig, en ven eller et familiemedlem og få et yndigt minde fra din tur til Dubai.

Smykkemarked i Dubai-Mall
Marked med guld i Dubai

Gold Souk

Guldets by, som Dubai også kaldes, indeholder selvfølgelig markedet Gold Souk. Et utrolig kendt marked med masser af liv og smykker designet af specialfremstillet materialer. Om du bare er kommet for at kigge eller leder efter noget helt bestemt, så er det uden tvivl en oplevelse, du ikke må passere. Her kan du finde noget helt særligt til dig selv eller en du har kær. Er du på udkig efter guld, sølv, platin, diamanter eller perlekæder, Gold Souk har det hele. Strædet er fyldt med kunstnere og handlende, så du finder helt sikkert noget, der tiltaler lige netop dig. 

Du er sikret at alle vare, du køber, er den ægte vare, da produkterne er reguleret i henhold til lovgivningen i Dubai. Derfor er det også faste priser på Gold Souk, så her vil der ikke være mulighed for forhandling af prisen. Gå ikke glip af dette populære marked, der er præget af dekorativ, arabisk kreativitet.

Souk Al Bahar

På dette mangfoldige marked forener det moderne og det traditionelle sig med hinanden. Efter en gåtur på den elegante gangbro over den smukke flod, Burj Lake ved foden af Burj Khalifa, finder du dig selv på markedet Souk Al Bahar. Navnet betyder ”sømandens marked” og området præges af en kombination af shopping, underholdning og gastronomi. Her bliver der handlet alt fra dadler og arabiske kager til smykker og souvenirs. 

På dette marked finder du over 100 forskellige shops, 22 restauranter og en lang gade med en blanding af mode, arabisk håndværk, parfumer og antikke genstande. Efter en tur på dette livlige marked, bør du tage en tur ovenpå og nyde en af byens bedste udsigter, der inkluderer aftenshowet fra det ikoniske vandfald, The Dubai Fountain.

Marked om aftenen i Dubai
Marked med parfumer i Dubai

Perfume Souk

Af vejen fra Gold Souk, kommer du frem til Sikkat Al Khali Street og finder Deira’s Perfume Souk. Her finder du alverdens parfumer, olier og skønne dufte, som dette eksotiske marked hovedsageligt er domineret af. Selv mængden er variabel fra store opbevaringsdunke til små hætteflasker med parfume. Du kan således også få produceret din helt egen personlige duft af erfarne professionelle parfumemagere. Bliv draget af de mange forskellige aromaer i alle retninger og oplev den duft, der er kendetegnet for det arabiske liv. Lær om de kompliceret duftmaterialer, og hvordan parfumerne bliver skabt. Få blandet din helt egen unikke duft, der tiltaler dig, i en flaske, så du kan forfriske dig selv når som helst på farten.

Spice Souk

Lige ved siden af Gold Souk, ligger det lige så kendte og dragende krydderimarked Spice Souk. Her møder du chefkokke i den livlige folkemængde, der har forskellige krydderier i massevis af farver og varianter. Du har chancen for at gøre en god gammeldags handel, da dette marked, i Deira, er et knudepunkt i Dubai for handel. Udover krydderier finder du også frisk frugt, nødder og blandet lokal te. Udnyt endelig muligheden til at udforske dette farverige marked og køb efter eget personligt valg. Indtag de eksotiske dufte, smag det spændende udvalg og fyld dit inventar med dine favoritter.

Krydderimarked i Dubai

Der stande og boder til en hver smag og alle muligheder for at købe noget til sine kære eller en simpel souvenir. Uanset om du køber noget eller ej, er Dubais souks en usammenlignelig oplevelse.

Ønsker du at høre mere om oplevelser og aktiviteter i Dubai?

Find mere Inspiration til din rejse

TOP 5 STRANDE

TOP 5 HOTELLER

GODT AT VIDE INDEN DIN REJSE

Få hjælp af en rejsekonsulent

Fortæl os om jeres ønsker og få hjælp fra en professionel rejsekonsulent.Angiv så vidt muligt gerne datoer, antal personer og ønsker, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.